Μέσα σε 5′ έχουμε μια ζύμη τύπου pâte brisée, που θρυμματίζεται στο στόμα. Καταγωγή: Ελλάδα, με βάση τον τρόπο παρασκευής
Υπάρχουν παραδοσιακά πιάτα που εάν αλλάξουμε λίγο τον τρόπο σερβιρίσματος μπορούν να «σταθούν» στο καλύτερο Gourmet εστιατόριο…. Και αυτό γιατί
Καταγωγή: Διεθνές | Προετοιμασία: 10 | Χρόνος μαγειρέματος: 25-30 λεπτά | Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο | Μερίδες: Υλικα 600 γρ. κιμάς
Κρέπες για πρωινό, ή ελαφρύ μεσημεριανό, ή βραδινό γλυκό, ή παιδικό γεύμα όπως κι αν τις δούμε, τις λατρεύουμε! Η
Θα πει κάποιος πως στα καταστήματα τροφίμων υπάρχουν άπειρες και πολύ νόστιμες πίτες σε μικρό σχετικά κόστος. Οι εποχές αλλάζουν
Ίσως γιατί ψάχνοντας τις γέυσεις γνωρίζεις κουλτούρες και συνήθειες ανθρώπων που δεν υπάρχουν σε κανένα μάθημα ιστορίας ή γεωγραφίας.Σήμερα θα
Σήμερα θα δούμε την εκδοχή με μανιτάρια και ζαμπόν. Είναι εξίσου νόστιμη και γρήγορη… Τη φτιάχνουμε σε χρόνο μηδέν… Και
Είναι η λύση στα παιδικά πάρτυ γιατί τα παιδιά λατρεύουν την κρεμώδη υφή των τυριών με το ζαμπόν και την
Συνήθως στη Ήπειρο που συνηθίζεται να τη φτιάχνουν τη σερβίρουν με γιαούρτι. Είναι χαρακτηριστική η γεμάτη γεύση από τον καλοπαντρεμένο
Όταν εγκαταστάθηκε στο Ναύπλιο, τη δεύτερη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους μετά την Αίγινα και πριν την Αθήνα, ο Καποδίστριας, άνθρωπος
Χίλια χρόνια μετά στην βόρειο Ευρώπη εξημερώνεται η άγρια αγελάδα και τα ζώα αυτά αποτέλεσαν τα πρώτα κοπάδια που οι