Η επεξεργασία ενός σφαγίου γίνεται με το χωρισμό του σε τεταρτημόρια. Αρχικά το σφάγιο κόβεται στη μέση… …κατά μήκος της
Γιατί πίκλες λεμονιού και όχι λεμόνι; Να γιατί! Όταν τα αγαπημένα μου κίτρινα φρούτα που νοστιμίζουν με την οξύτητά τους
ΤΠώς φτιάχνουμε ξινόκρεμα; Η σπιτική sour cream είναι σπιτική και είναι εδώ! Ποιος δεν έχει νοιώσει κύματα ενθουσιασμού μετά από
Τί είναι το σουμάχ; Ονομάζεται και Σουμάκι, έχει σκούρο βυσσινή χρώμα και η γεύση του είναι όξινη. Η βασική του
Κούπα εναντίον ζυγαριάς σημειώσατε Χ. Και έτσι είναι, γιατί ακόμα κι αν έχουμε ζυγαριά στην κουζίνα μας μπορεί σε ανύποπτο
Η υγρή ωρίμανση απαιτεί 5 έως 7 ημέρες και είναι φθηνότερη. Το βοδινό σφραγίζεται σε πλαστικό κάτι που διευκολύνει τη
..το ζεστό μπορεί να περιέχει κατάλοιπα από το θερμοσίφωνα. Επίσης, πολλές τροφές, όπως το ρύζι, τα αβγά και οι ρίζες
Το ξύσμα και ο χυμός των πορτοκαλιών είναι ιδανικά υλικά μιας μαρινάδας για κρέας (αρνάκι, κοτόπουλο ή χοιρινό). Ανακατεύουμε λίγο