Στην Ιταλία τα ravioli ή pansotti φτιάχνονται πολύ συχνά στο σπίτι και συνοδεύονται από την έκφραση «pasta fatta a mano»
Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία για την επιτυχία ενός ωραίου πιάτου ζυμαρικών είναι το σούρωμα. Τα ζυμαρικά πρέπει να
Λέγονται casarecce που σημαίνει σπιτικά. Τα ζυμαρικά αυτά γίνονται εύκολα στο σπίτι ως pastα fresca, όμως μπορούμε να τα βρούμε
Ένα πεντανόστιμο, εντυπωσιακό και εύκολο ορεκτικό που θα το λατρέψετε… Μια εύκολη συνταγή για μια βελουτέ κολοκυθόσουπα. Σούπα μαγική και