Το σπανακόψωμο μπορεί να πάει παντού.
Στη δουλειά, στο σχολείο, στην εκδρομή, μέχρι το μπαλκόνι να φαγωθεί, στο χέρι όρθιος στην κουζίνα. Άλλωστε ο συνδυασμός φέτας – σπανάκι είναι απίστευτος, είναι μεσογειακός, είναι χορταστικός και σε μικρούς – μεγάλους αρεστός!

Καταγωγή: Μεσογειακό | Προετοιμασία: 10 λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 25 λεπτά | Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο | Μερίδες:

Υλικα
150γρ φρέσκο σπανάκι
120γρ φέτα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
1 λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
20γρ βούτυρο
Διαδικασία 
Ζεματάμε το σπανάκι με βραστό νερό μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε και το ψιλοκόβουμε. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο.
Σε μπολ χτυπάμε το αλεύρι με τα αυγά και το γάλα μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός. Προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο ψιλοκομμένο και την φέτα τριμμένη. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, ρίχνουμε τον χυλό και αφήνουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 25 λεπτά.

————————————————————————————————————————————————————————————————————-