Δεν ξέρω αν αυτό είναι ότι πιο λιπαρό και ανθυγιεινό τρώμε με συχνότητα, πάντως ένα από τα νοστιμότερα αμαρτήματα είναι… Λατρεύεται εύκολα, η μυρωδιά του, η έντονη γεύση του, η τραγανή του υφή του… όχι τα extra κιλά του… τι συμβαίνει όμως σε 60 λεπτά μπέικον;

1/Τα πρώτα 10 λεπτά

Αρχικά ξεκινώντας με καλές προθέσεις μαγειρεύουμε το μπέικον για όλη την οικογένεια. Μετά από 10 λεπτά που το μυρίζουμε έχουμε μετατραπεί σε έναν πεινασμένο λυκάνθρωπο που θα παλέψει μέχρι θανάτου ακόμα και για το τελευταίο κομμάτι φαγητού στον περίγυρο μας.

2/20 λεπτά

Ξεκινάμε να τρώμε το μπέικον. Αλμυρές, καπνιστές , αλατώδεις και κάπως γλυκές γεύσεις χτυπούν όλες μαζί τους γευστικούς μας κάλυκες και αμέσως ξεκινούν να καταγράφονται στους εγκεφαλικούς υποδοχείς ευχαρίστησης μας. Το 45% του πληθυσμού του Καναδά προτιμά το μπέικον από την σεξουαλική επαφή, και από ότι ξέρουμε, το καναδέζικο σεξ είναι πολύ καλό. Όμως και το αμερικάνικο μοντέλο παρακάτω bacon burger τσακίζει…

3/40 λεπτά bacon

Αρχικά επιδιώκαμε να φάμε μόνο μια λωρίδα μπέικον, παραδόξως έχουμε καταναλώσει είδη τρεις καθώς είμαστε ενοχλημένοι αφού θυμόμαστε να τρώμε μόνο δύο. Μήπως έχουμε παραισθήσεις; Στη συνέχεια κόβουμε την τέταρτη λωρίδα για να προσφέρουμε το λιπαρό μέρος που δεν θέλουμε πραγματικά σε κάποιον άλλο.

4/45 λεπτά

Κι άλλο μπέικον είναι έτοιμο! Ενώ έχουμε φάει τρεις λωρίδες μπέικον, μασουλάμε άλλο ένα μισό μέρος μιας λωρίδας και την ενώνουμε με το απομεινάρι της αρχικής μισής λωρίδας μπέικον ώστε να δημιουργήσουμε μια επιπλέον λωρίδα. Μετά ξεσπάμε σε ένα διαβολικό γέλιο.

5/60 λεπτά

Το πρωινό είναι έτοιμο! Και υπάρχουν έξι λωρίδες που αναλογούν σε πέντε ανθρώπους, οπότε είναι δίκαιο ότι εμείς θα πάρουμε δύο, αφού εμείς τις μαγειρέψαμε όλες.

2/μετά από 60 λεπτά

Η επιστήμη επίσης υποστηρίζει ότι χάνουμε τουλάχιστον μια ώρα από τη ζωή μας για κάθε επτά λωρίδες μπέικον που τρώμε. Όμως αυτή είναι η ίδια επιστήμη που δεν ξέρει από τι είναι φτιαγμένο το 85% του σύμπαντος, γιατί οι γάτες γουργουρίζουν ή γιατί είμαστε εδώ. Οπότε το ξανασκεφτόμαστε. Δεν ξέρω για την επιστήμη, εγώ θέλω μπέικον.

Tags : food blog