VIDEO ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πάβλοβα με Κρέμα Βαλσαμικού και φράουλες

Υλικα200γρ. ασπράδι
400γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
½ κ.γ. κρεμόριο
½ κ.γ. αλάτι
450γρ.. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
50 γρ. άχνη ζάχαρη
200γρ. φράουλες φρέσκιες
60ml Κρέμα Βαλσαμικού BRAVA Φράουλα
Λίγα φύλλα μέντας

 

Διαδικασία1. Προθερμαίνουμε το φόυρνο στους 200ο C.
2. Χτυπάμε τα ασπράδια προσθέτοντας το κρεμόριο και το αλάτι μέχρι να δέσει καλά το μείγμα και να αφρίσει. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη, κουταλιά-κουταλιά μέχρι να δημιουργηθούν μύτες κα να γυαλίσει η μαρέγκα.
3. Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 100ο C και ψήνουμε για 2-3 ώρες μέχρι να τραγανίσει η επιφάνεια.
4. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη μέχρι να δημιουργηθούν μικρές μύτες.
5. Απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την μαρέγκα, προσθέτουμε τις φράουλες και διακοσκούμε με τα φύλλα μέντας.
6. Περιχύνουμε με την Κρέμα Βαλσαμικού BRAVA Φράουλα