HOW TO

Μαγειρικές Συμβουλές και Tips από την Κουζίνα της Αρετής

HOW TO

Τεμαχισμός του Βοδινού

Η επεξεργασία ενός σφαγίου γίνεται με το χωρισμό του σε τεταρτημόρια. Αρχικά το σφάγιο κόβεται στη μέση... ...κατά μήκος της
HOW TO

Πίκλες Λεμονιού

Γιατί πίκλες λεμονιού και όχι λεμόνι; Να γιατί! Όταν τα αγαπημένα μου κίτρινα φρούτα που νοστιμίζουν με την οξύτητά τους
HOW TO

Πως φτιάχνουμε sour cream

ΤΠώς φτιάχνουμε ξινόκρεμα; Η σπιτική sour cream είναι σπιτική και είναι εδώ! Ποιος δεν έχει νοιώσει κύματα ενθουσιασμού μετά από
HOW TO

Σουμάχ ή Σουμάκι

Τί είναι το σουμάχ; Ονομάζεται και Σουμάκι, έχει σκούρο βυσσινή χρώμα και η γεύση του είναι όξινη. Η βασική του
HOW TO

Στάδια βρασμού νερού

..το ζεστό μπορεί να περιέχει κατάλοιπα από το θερμοσίφωνα. Επίσης, πολλές τροφές, όπως το ρύζι, τα αβγά και οι ρίζες