Καταγωγή: Ελλάδα | Προετοιμασία: 5 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 5 Λεπτά | Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο | Μερίδες: Για ταψί διαμέτρου 30-32εκ.

Υλικα
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
Νερό όσο πάρει (ανάλογα το αλεύρι)
Αλάτι & Πιπέρι
100γρ. Φέτα τριμμένη
Διαδικασία 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με τα χέρια το αλεύρι με τα αυγά το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε τόσο νερό ώστε να δημιουργηθεί ένας λείος χυλός όπως στις κρέπες.
Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα. Τρίβουμε τη φέτα (αν θέλουμε βάζουμε και παραπάνω από 100 γρ. για πιο έντονη γεύση) και ψήνουμε για 5΄στους 200ο με αέρα. Για snackστο σπίτι το σερβίρω με κυβάκια ντομάτας και μερικά φυλλαράκια ρόκας.

————————————————————————————————————————————————————————————————————-